All night Techno with Phoenix Kraundler at Pozoj, Čakovec (20. 08.)

Cover


Ove subote nastavljamo sa Techno partyem u Pozoju, ovoga puta nam u goste dolazi Phoenix Kraundler iz Koprivnice, voditelj Underground Fusion party projekta i partijanerima u Međimurju već dobro znano ime. Tako da Vas sigurno očekuje odlična Techno partyana!


Bio:
Phoenix Kraundler svoju karijeru započinje 2007. godine kada je imao svoje prve nastupe. Od tada je gostovao na preko 300 partya, festivala i radijskih emisija na području Hrvatske, Slovenije i Crne Gore. Glazba koju izvodi proteže se od plesnog Tech House-a do žestokog, ali melodičnog Techna, ovisno o eventu i atmosferi publike. Organizator je “Underground Fusion” party projekta koji djeluje od 2008. godine i zalaže se isključivo za underground elektroničku glazbu.

Na nastupima uvijek nastoji prezentirati nešto drugačiji set koji je ujedno kombinacija Dj-inga i live izvedbe na ritam mašini, kako bi posjetiteljima priuštio jedinstveno i neponovljivo iskustvo. Često istražuje nove načine, poglede i uređaje za puštanje i izradu glazbe, tako da sve što nauči voli prezentirati drugima, putem raznih radionica i internet portala koji prate tu scenu.

U posljednje vrijeme je dosta predan izradi vlastite glazbene produkcije kao i medijskom dizajnu kako bi mogao što vjernije glazbeno i vizualno prezentirati svoje ideje. Motivaciju za daljnji rad i napredak daje mu sve više poklonika underground elektroničke glazbe, koji svojim prisustvom i oduševljenjem na njegovim partyjima daju do znanja da žele biti u urbanom trendu koji je prisutan u modernoj Europi i šire.


Phoenix Kraundler
(Underground Fusion)
Facebook profile: www.facebook.com/phoenixkraundler
Facebook page: www.facebook.com/phoenixkraundlerofficial
Twitter: www.twitter.com/pkraundler
Myspace: www.myspace.com/phoenixkraundler
Instagram: www.instagram.com/phoenixkraundler
Youtube: www.youtube.com/phoenixkraundler
Soundcloud: www.soundcloud.com/phoenixkraundler
Mixcloud: www.mixcloud.com/phoenixkraundler


20. 08. 2016. (subota)
Pozoj, Čakovec
Upad – Free
22:00 – 04:00


Facebook event